BIJSTERVELD COMMUNICATIE

‘Passie…

‘Een dag zonder schrijven, is een dag zonder passie…’ Deze slogan typeert Marion Bijsterveld van Bijsterveld Communicatie. Gespecialiseerd in het verlenen van service op het veelzijdige gebied van marketing communicatie. Van creatie tot realisatie! Met ingang van dit seizoen verantwoordelijk voor de communicatieve ondersteuning van de Meet & Greet Business borrel van Business Center Geuzenstaete.

Graag stel ik mezelf even kort aan u voor. Mijn naam is Marion Bijsterveld en schrijven is mijn passie. Schrijven in de breedste zin van het woord. Van communicatieplannen- en adviezen tot en met artikelen, columns, bedrijfsreportages, teksten voor personeelsbladen en andere magazines, advertorials, persberichten, brochures en overige tekstdocumenten. Hierin heb ik inmiddels jarenlange ervaring.

Het gaat om verleiding… Teksten die verleiden tot (re)actie! Deze uitdaging ga ik graag aan. Kunt u de verleiding weerstaan…? Ik verwoord helder wat u bedoelt. Bijsterveld Communicatie gaat voor duidelijke taal! Punt. Voor meer informatie: www.bijsterveldcommunicatie.nl

 

 

Je Disco Sound VOF

Bij JE Disco Sound VOF bent u aan het juiste adres om betrouwbaar en snel de juiste licht en geluidsapparatuur te huren. Wij hebben een compleet assortiment aan licht, geluid en rigging materiaal beschikbaar. Indien gewenst leveren wij complete sets inclusief alle dimmers, bekabeling en sturing.

Bij de organisatie van een evenement is het van belang dat meerdere factoren naadloos met elkaar samenwerken om het gewenste concept daadwerkelijk te realiseren. Planning en communicatie bij de voorbereiding en vakkundig personeel is essentieel voor een vlekkeloos verloop van uw productie.

Advies nodig, of een offerte aanvragen?
Wij helpen u graag met het samenstellen van een efficiënte installatie.
Stuur ons de gegevens over het geplande gebruik, de locatie en het aantal bezoekers, en wij bieden u vrijblijvend een passende offerte aan.

www.je-disco-sound.nl

 

Stichting vrienden van Vijverberg

'Laat het doek niet vallen voor de kunst in Nederland'

 

Wil je blijven genieten van jong talent in kleinkunst, cabaret en muziek? Word Vriend van Vijverberg!

De Stichting “Vrienden van Vijverberg” wil graag helpen om jonge mensen in de gelegenheid te brengen hun talenten in kleinkunst, cabaret en muziek aan het publiek te tonen, zeker nu dat door bezuinigingen in de kunst en cultuur moeilijker wordt.

Je kunt je als Vriend aanmelden. We houden je op de hoogte van de theater en muziekprogramma's die we steunen. Daarnaast is het ook mogelijk om je als sponsor aan te melden. Voor beiden geldt dat je in de toekomst concerten, voorstellingen en andere activiteiten kunt bijwonen tegen gereduceerd tarief en soms ook gratis.

“HELP MEE NEDERLANDS TALENT ZICHTBAAR TE MAKEN!”

www.vriendenvanvijverberg.nl

 

Topsite

Topsite is de specialist in online media voor websites, webmarketing, social media en mobiele toepassingen. Wij zijn sinds 1998 actief als webbouwer en daardoor een enorme ervaring opgebouwd. Wij weten als geen ander hoe we een online oplossing kunnen aanbieden. Onze klanten varieren van MKB bedrijven tot aan bekende merken als Porsche. Tevens zijn we specialist op het gebied van makelaars.

Voor meer infomatie over onze diensten en onze portfolio verwijzen wij u graag door naar onze website.

Wij zijn al vanaf de eerste ontwikkelingen van Geuzenstaete betrokken als internetbureau. In 2001 hebben wij dan ook de eerste website mogen ontwikkelen. Inmiddels hebben we onlangs de derde versie van deze website mogen ontwikkelen.

www.topsite.nl

 

Van Duuren Security

Van Duuren Security is gespecialiseerd in het bouwkundige beveiligingen van woningen en bedrijven.
Hierbij hanteren wij drie beveiligingsniveau’s:
- Doelmatige beveiliging,
- Beveiliging volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen
- Beveiliging volgens de BORG.

Van Duuren Security bestaat 25 jaar en is een familiebedrijf waar met veel energie en passie gewerkt wordt aan “veiligheid”.
Het gewenste beveiligingsniveau bereiken wij door vakkundige uitvoering van bouwkundige maatregelen.
Daaronder valt ook het plaatsen van verlichting, rookmelders, kluizen en brandkasten, compartimenteren van ruimten, plakken van folie (bijv. inbraak werend folie) en het maken van een passend sluitsysteem.

Van Duuren Security denkt met de klant mee en wij adviseren graag over de juiste beveiligingsmaatregelen.

VAN DUUREN SECURITY, HOUD DE INBREKER BUITEN!

www.vanduurensecurity.nl

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

GeĆÆnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren