Comfortabel vergaderen in Brielle

Zoekt u een comfortabele locatie voor de ontvangst van uw zakenrelaties in een rustige en zakelijke ambiance, in de nabijheid van uw bedrijf, Brielle of het Botlek – Europoort, de Rotterdamse Havens en de Maasvlakte?

Dan nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken met de vergadermogelijkheden en spreekkamers- dagkantoren in Business Center Geuzenstaete.

Business Center Geuzenstaete

Wij staan vooral bekent in de zakelijke markt, om het flexibel huren van schitterende kantoorruimten met veel ondersteunende faciliteiten. Maar wij kunnen u of uw bedrijf veel meer bieden.

  • Vergaderingen
  • Meetings
  • Congressen
  • Presentaties
  • Trainingen

Mogelijkheden binnen Geuzenstaete

Wij bieden uitstekende mogelijkheden van dagkantoor tot vergaderzaal, eventueel met catering of in combinatie met een event op Voorne-Putten. Daarbij beschikt Geuzenstaete over een eigen beveiligde parkeergarage, een Japanse daktuin en een royale representatieve ontvangstruimte met bemande receptie. Tevens bestaat de mogelijkheid om achteraf nog met elkaar een drankje te drinken in de Businesslounge.

 
Bij Geuzenstaete kunt u vertrouwen op de expertise van een professioneel team
 

Meer informatie?

Wij zijn graag bereid om uw specifieke wensen in een persoonlijk gesprek en onder het genot van een drankje met u te bespreken. Wilt u de mogelijkheden persoonlijk even komen bekijken? U bent van harte welkom in Business Center Geuzenstaete.

 

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren