Save the Date: 24 januari 2019 een bijzondere vernissage!

In haar onderneming Koeiesteyn Design gevestigd in Rockanje, werkt Dinie Barendregt sinds 8 jaar met foto’s van klanten. Zij maakt van hun (oude) familiefoto’s ontwerpen die daarna worden afgedrukt op bijvoorbeeld aluminium, hout of acrylaat. Dit doet zij ook voor bedrijven. Meestal op ramen, deuren of muren van de bedrijfsruimte. Eén ding is zeker, het worden altijd spraakmakende ontwerpen.

 

Opening expositie

De opening van deze bijzondere expositie, de zogeheten vernissage, vindt plaats op 24 januari tussen 17.00 en 19.30 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kan je  kennismaken met het bijzondere fotowerk van Dinie Barendregt.

 

Goed doel

Iedere vernissage staat in het teken van een goed doel. Zo heeft Dinie gekozen voor het project “Gered Gereedschap in Oostvoorne” die een afdeling heeft in hun hobby werkplaats ‘de Timmerclub’ waar kinderen op woensdagmiddag leren timmeren van gepensioneerden en ouderwets creatief zijn met hun handen.

 

Win een op maat gemaakt ontwerp!

Met de loten die je kunt kopen, maak je kans op een werk van Koeiesteyn Design: een ontwerp van je eigen foto’s t.w.v. € 200,- speciaal voor jou gemaakt! Een lot kost slechts € 2,50 en kan vooraf gekocht worden via de receptie van Geuzenstaete. Je lot geeft je recht op Gratis hapjes! De gehele opbrengst van de loterij gaat naar het goede doel.

Tijdelijk huren, flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod