Secretariaat start samenwerking met OVB B2B

Samen met Ondernemersvereniging Brielle Business to Business (OVB B2B) organiseert Secretariaat Geuzenstaete de Meet & Greet Lenteborrel op 21 maart. Deze netwerkbijeenkomst voor dynamische en toonaangevende ondernemers in de regio Rijnmond vindt plaats in ons business center aan de Krammer 8 te Brielle. OVB B2B is nu partner bij alle Meet & Greet Business Borrels van Geuzenstaete.

OVB B2B voorzitter Jacqueline Jonkhart, Rhijn Broesterhuizen en Jan Gardenier van Secretariaat Geuzenstaete stellen hun netwerken open om lokale ondernemers in contact te brengen met ondernemers in de regio Rijnmond. ‘Het is veilig om te netwerken in je eigen omgeving, maar je haalt zoveel meer uit het vergroten van je zichtbaarheid en het ontmoeten van nieuwe ondernemers. Door gezamenlijk op te trekken met OVB B2B via onze Meet & Greet Business Borrels kunnen we deze ondernemers actief met elkaar in contact brengen’, aldus Jan.

Tijdens deze netwerkbijeenkomsten zijn gemiddeld 80 tot 100 ondernemers aanwezig. Een unieke gelegenheid voor ondernemers om zich te presenteren als gastbedrijf. Een gastbedrijf mag 10 zakelijke relaties als VIP-gast uitnodigen. Het bedrijf wordt vermeld in alle media-uitingen en op de tv-schermen in Geuzenstaete. Jan: ‘We bieden ondernemers een podium om zich te laten zien en horen’.

Ondernemers die zich als gastbedrijf willen presenteren tijdens een van de Meet & Greet Business borrels en eerst sfeer willen proeven tijdens deze Lenteborrel, kunnen hiervoor contact opnemen met Jan Gardenier via info@geuzenstaete.nl

De Meet & Greet Lenteborrel vindt plaats op 21 maart, van 17.00 tot 19.30 uur.

 

Tijdelijk huren, flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod