Sfeervolle 35e Open Coffee Voorne-Putten

Op donderdagochtend 5 september vond de 35e editie van de Open Coffee Voorne-Putten bijeenkomst van VPLinked plaats in onze businesslounge. Doordat er door omstandigheden niemand van de VPLinked organisatie aanwezig kon zijn, hebben Rhijn Broesterhuizen en Monique van der Schans hun taken als gastheer en -vrouw waargenomen.

De Beleving

Na een hartelijk welkom door Monique vertelde Rhijn iets over de flex- en deskwerkplekken en over businesslounge 'De Beleving' in het bijzonder. Een mooie locatie voor bedrijfslunches, feesten en netwerkevenementen, uiteraard inclusief catering die wordt verzorgd door Ben Groos, eigenaar van Groos Facility Services en beheerder van 'De Beleving'. 

Bedrijfspitches

Twee ondernemers waren bereid om een bedrijfspitch te geven. Allard Nierman van Nierman Advocatuur | First Legal beet de spits af en vertelde over zijn vakgebied Advocatuur. Ondanks dat Allard een net gestarte ondernemer is, is hij al jaren actief als advocaat in o.a. bedrijfsrecht vanuit Hellevoetsluis en Ridderkerk.

Hierna vertelde Marien Sonneveld van Interactive Consult dat je als ondernemers, burgers en publieke sector zeker met elkaar kunt samenwerken aan voor de regio interessante initiatieven als de communicatie hieromtrent goed begeleid wordt. Met zijn bedrijf faciliteert hij regio's in hun ontwikkeling naar een duurzamer samenleving, door bruggen te bouwen en werelden te verbinden. 

Member van Secretariaat Geuzenstaete

Als leuke bijkomstigheid namen de bezoekers deel aan een verloting. De prijs werd gewonnen door Alejandro van Lingen, directeur van Greensol. Vanaf vandaag is hij een jaar lang GRATIS Member van Secretariaat Geuzenstaete en kan genieten van de vele voordelen die dit biedt, zoals het bijwonen van 4 grote netwerkevenementen, 3 openingen van de kunstexposities in Geuzenstaete en het gebruik van spreekkamers, dagkantoren met secretariële ondersteuning tegen een gereduceerd tarief. 

Geslaagde ochtend

Het team van Geuzenstaete kijkt terug op een gezellige bijeenkomst met leuke, nieuwe ondernemers die een kijkje in de keuken van Geuzenstaete kwamen nemen. Een geslaagde ochtend!

Tijdelijk huren, flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod