fbpx
Scroll Top
geuzenstaete hééft ‘t…
DIENSTVERLENING OP MAAT, WAARDOOR JIJ AAN ONDERNEMEN TOEKOMT

flexibele dienstverlening is ons

op het lijf geschreven!

Het team van Geuzenstaete heet je van harte welkom! Wij begrijpen als geen ander dat wij het visitekaartje zijn van jouw bedrijf. Wij zijn er voor elke ondernemer: of je gevestigd bent in het gebouw of alleen gebruik maakt van onze zakelijke dienstverlening en ondersteunende faciliteiten.

‘Maatwerk op flexibele basis’. Dat is wat wij doen, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Geuzestaete interieur highres selectie-01
bemande receptie

Het bezoek van jouw onderneming of bedrijf wordt gastvrij ontvangen en doorverwezen naar jouw werkplek. Telefonisch aanmelden of begeleiden van je bezoek naar je kantoor of desk? Alles is mogelijk volgens jouw wensen.

Geuzestaete interieur highres-01
secretariaat

Heb je een kopie nodig, wil je een document laten scannen of wil je dossiers laten inbinden? Wees welkom. Ook voor kantoorartikelen kun je bij ons terecht.

1000x750px secretariaat
telefoonservice

Ben je veel buiten kantoor, wil je even niet gestoord worden of wil je in alle rust op vakantie? Neem dan een abonnement op onze telefoonbeantwoordservice, zodat jij ongestoord je werk kunt doen of kunt genieten van je welverdiende vrije tijd.

1000x750px postbussen
zakelijk post(bus)adres

Professioneel ondernemen begint met een KvK vestigingsadres. Bescherm uw privéadres en straal vertrouwen uit met een zakelijk vestigingsadres. Geuzenstaete voldoet aan alle richtlijnen van de Kamer van Koophandel en een vestigingsadres is al te huur vanaf € 28,50 per maand.

Op www.Geuzenstaete-virtueel.nl kun je eenvoudig en snel een postadres aanvragen én binnen slechts 1 dag gevestigd zijn. Toch nog vragen? Geen probleem, neem gerust contact op met ons team. Kies voor zorgeloos ondernemen met Geuzenstaete Virtueel!

Schermafbeelding 2023-06-07 om 14.48.43