fbpx
Scroll Top
geuzenstaete hééft ‘t…
vergaderruimtes
van 2 tot
40 personen
DIT zijn de vergadermogelijkheden
spreekkamer
2 – 4 personen
1000x750px spreekkamer
geuzenkamer
2 – 8 personen
1000x750px Geuzenkamer Nw
alvazaal
10 – 24 personen
1000x750px Alvazaal Nw
geuzenzaal
20 – 40 personen
1000x750px Geuzenzaal Vergaderen Nw

Deze modern ingerichte spreekkamers zijn gelegen op de begane grond, nabij de centrale hal met bemande receptie en business lounge.
Deze ruimtes zijn standaard voorzien van een flip-over. Het gebruik van een digitaal presentatiescherm behoort tot de mogelijkheden.
Deze ruimtes zijn bijzonder geschikt om relaties in een zakelijke omgeving te ontvangen. Indien gewenst met ondersteuning van secretariële diensten of catering.

 

Traditionele, directiekamer in prettige omgeving met uitzicht op de Japanse daktuin. Voorzien van groot geïntegreerd plasmascherm met alle bijbehorende apparatuur met afstandbediening.

Deze ruimte is gelegen op de 1e verdieping en tevens voorzien van een minibar. Uitstekend geschikt voor directieoverleg of voor het houden van besloten presentaties of kleinschalige trainingen.

Prettige en sfeervolle vergader- en trainingsruimte met veel daglicht en mooi uitzicht.
Voorzien van voldoende pc-aansluitingen, wifi, beamer met scherm en flip-over.

Gelegen op de 1e verdieping en voorzien van koffiecorner, toiletgroep en toegang tot de Japanse daktuin.

Moderne vergader- annex trainingsruimte met eigen sanitaire voorzieningen en bar.
Voorzien van alle gewenste audiovisuele apparatuur en geluidinstallatie, wifi, flip-overs.

Rustig gelegen op de 2e verdieping en zowel met de trap als de lift bereikbaar.

Bij Full Service Business Center Geuzenstaete vind je een unieke locatie voor je vergadering, training of event. De locatie is geschikt voor elke soort vergadering. Zakelijk en formeel of juist informeel en afgestemd op jouw wensen en budget. Eventueel omlijst met een lunch, diner of borrel.

Zoek niet verder en kom bij ons langs in Brielle voor een kijkje in ons Full Service Business Center Geuzenstaete. Een toplocatie, gelegen aan de ingang van het historische centrum van Brielle. Als huurder kunnen jij en je bezoek gratis gebruik maken van onze eigen, inpandige parkeergarage. Deze is bovendien voorzien van enkele elektrische oplaadpunten.
Het maakt niet uit of het bij jouw event gaat om twee of veertig personen, Geuzenstaete hééft de passende ruimte met sub-ruimtes, indien nodig voorzien van alle mogelijke audio-visuele apparatuur. Jij en je relaties zijn van harte welkom!
Vergadering, training of meeting op maat zoals jij het wilt!

Alle prijzen van de vergaderruimtes zijn inclusief (vergader)meubilair en gewenste opstelling. U kunt gratis gebruik maken van onze flip-overs en bij iedere reservering verzorgen wij een een fles tafelwater inclusief. Audiovisuele apparatuur, catering en de daarover verschuldigde BTW is exclusief.

De huurprijs is afhankelijk van welke ruimte je bij ons reserveert, het aantal keren per maand dat dit plaatsvindt en de verdere benodigdheden die je daarbij wenst. Meerdere boekingen in één maand, leveren extra korting op. Je ontvangt 10% korting bij meervoudig gebruik en/of reserveringen in één maand met uitzondering van de spreekkamers/dagkantoren en de Geuzenkamer.

faciliteiten waarmee Geuzenstaete vergaderingen ondersteunt:
  • Bemande receptie (gastvrouw/heer)
  • Secretariële ondersteuning
  • Beveiligde parkeergarage
  • Lift
  • Rookgelegenheid
  • Sfeervolle Japanse daktuin
  • Business lounge
  • Cateringservice
  • Diverse toiletgroepen