fbpx
Scroll Top
geuzenstaete hééft ‘t…
kantoorruimte
op maat en
naar wens

De grote verscheidenheid aan ondernemingen heeft een stimulerende invloed op de veelal innovatieve activiteiten van de bedrijven en vraagt om flexibiliteit in de gewenste kantoorruimte, oppervlakte en huurperiode.

Business Center Geuzenstaete biedt elk bedrijf, groot of klein, de gewenste kantoorruimte mét of zonder gewenste faciliteiten en ondersteunende diensten, op een passend huurcontract.

Bekijk de mogelijkheden
FLEXWERKPLEK
Geuzestaete interieur highres selectie-06
DESKWERKPLEK
Geuzestaete interieur highres-12
DAGKANTOOR
Geuzestaete interieur highres-33
EIGEN KANTOOR
Geuzestaete interieur highres-10

Starterspakket bestaande uit:
Een dagelijks beschikbare Flexwerkplek tijdens kantooruren in de business lounge ‘De Beleving’. Een eigen zakelijk post(bus)adres in Geuzenstaete, compleet met locker en gratis wifi. Dat is relaxed ondernemen.

In de kantoortuin beschik je over een eigen bureau, bureaustoel en afsluitbare kastruimte. Ook beschik je over gratis wifi en kun je gebruik maken van een kleurenprinter voor A3 en A4 documenten of het scannen van documenten. Koffie/thee of lunch kan je via de receptie op rekening bestellen.

Ad hoc een spreekkamer of kantoor-ruimte nodig voor een dagdeel of dag? Dat kan bij Geuzenstaete! Met of zonder ondersteuning vanuit de receptie, voor ontvangst van je relaties. Reserveren is gewenst en kan via het secretariaat.

Een eigen, gestoffeerd kantoor met alarm. Kantoorruimte beschikbaar voor 1 tot 16 werkplekken. De ruimte is 24/7 beschikbaar en te huur met een flexibel contract. De hoogte van de huurprijs is gerelateerd aan het oppervlak en de huurtermijn. Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Liever EEN VIRTUEEL KANTOOR?

Onze dienstverlening gaat verder. Zo zorgen onze betrouwbare en klantgerichte medewerkers op persoonlijke wijze voor je telefoon- en beantwoordingsservice.
Secretariële ondersteuning? Die pas je aan op je persoonlijke wensen of activiteiten en gebruik je desgewenst op uurbasis. Daarnaast kun je heel gemakkelijk gebruik maken van alle overige faciliteiten van Geuzenstaete, zoals het incidenteel huren van een dag-kantoor of een spreekkamer of voor het inbinden van een rapport.

Dit is professioneel ondernemen tegen vaste, relatief lage lasten. Waarom langer wachten? Máák die stap naar een professionele uitstraling. Geuzenstaete is er klaar voor. Nu jij nog. Om de kosten hoef je het niet te laten!

Geuzenstaete Buttons
Wat krijg je in een VIRTUEel KANTOOR
  • Geuzenstaete voorziet in je eigen zakelijke post(bus)adres;
  • Geuzenstaete voorziet in je statutaire adres, daarmee vervalt  je woonadres als statutair adres;
  • Telefoonbeantwoordingsservice, met behoud van je huidige telefoonnummer.
  • Geuzenstaete-medewerkers leveren hun diensten zoals jij dat wil.
  • Maatwerk, dat je op elk gewenst moment gemakkelijk kunt uitbreiden;
  • Geuzenstaete biedt je een passend basispakket met zeer lage maandelijkse lasten.

SCAN DE QR-CODE & STAP BINNEN 1 WERKDAG UW VIRUTELE KANTOOR BINNEN

Schermafbeelding 2023-06-07 om 14.48.43