fbpx
Scroll Top
geuzenstaete hééft ‘t…
alle faciliteiten
die een bedrijf zich wenst

BIJ ONS VIND je ProfessionElE

FACILITEITEN

Als huurder in ons Full Service Business Center heb je vanzelfsprekend de beschikking over alle aanwezige faciliteiten. Jijzelf én je gasten kunnen parkeren in de parkeergarage, waarna zij zich via de trap of de lift kunnen aanmelden bij de receptie (balie). Daar worden zij verwezen naar je kantoor of kunnen ze plaatsnemen in één van de zitjes die te vinden zijn in de ontvangsthal, de gangen of de business lounge.

  • Overdekte, beveiligde parkeergarage
  • Elektrische laadpunten
  • Lift voorziening
  • Royale ontvangstruimte/hal met zitjes
  • Bemande receptie
  • Businesslounge “De Beleving” cateringservice
  • Koffiecorner op de 1e verdieping
  • Representatieve wachtruimte
  • Japanse Daktuin met terrassen
  • Zakelijk post(bus) adres en in-huis-postservice
Geuzestaete interieur highres-52
PARKEERGARAGE

De parkeergarage beschikt over 36 plaatsen, waarvan 2 met elektrische oplaadpaal en een invalidenparkeerplaats. Benodigde plekken kunnen bij de kantoorruimte worden gehuurd.
Bezoekers kunnen op basis van beschikbaarheid gratis in de garage parkeren.

1000x750px Jap. Daktuin Nw
japanse daktuin

Even afkoelen na een verhit gesprek? Of even in het zonnetje een kopje koffie drinken of de lunch gebruiken? Dan is het heerlijk vertoeven op het sfeervolle dakterras aan de voorzijde. Maar ook voor de rokers is er op het eerste terras voldoende rookruimte om zonder enige overlast voor anderen een sigaret op te steken.

Geuzestaete interieur highres-03
RUIME ONTVANGSTHAL

In de royale ontvangstruimte bevindt zich de bemande receptie, waar bezoekers worden ontvangen en in afwachting van hun afspraak plaats kunnen nemen in één van de diverse zitjes.

Geuzestaete interieur highres-35
business lounge

Even buiten kantoor een afspraak inplannen, dan spreek je natuurlijk af in business lounge ‘De Beleving’. Onder het genot van een vers kopje koffie of lunch heb je voldoende privacy in één van de ruime loungehoeken.

Geuzestaete interieur highres selectie-05
koffiecorner

Huurders van een kantoor in Geuzenstaete kunnen dagelijks onbeperkt gebruik maken van de verse koffiebonenmachine of waterbar in de koffiecorner op de eerste verdieping. Daarbij is er een gezellige zithoek ingericht voor bezoekers van de gevestigde bedrijven.

1000x750px Lift-Nw
LIFT

De lift is beschikbaar op alle verdiepingen en is ook bereikbaar vanuit de garage. Deze bevindt zich in de hoofdentree bij het trappenhuis.

Bezoekers dienen zich altijd eerst aan te melden op de begane grond bij de receptie.