fbpx

Evenementen

Evenementen, bijeenkomsten, trainingen, exposities, workshops en zakenlunches of borrels: je houdt ze bij Geuzenstaete.

In de afgelopen jaren vonden veel bedrijven, ondernemers, organisaties en kunstenaars al de weg naar Geuzenstaete om daar hun eigen event te organiseren. Jaarlijks vinden er diverse interessante ondersteunende evenementen plaats die vanuit het secretariaat worden georganiseerd in samenwerking met een diversiteit aan ondernemers. Dit loopt uiteen van evenementen zoals de Meet & Greet Business borrels of een vernissage met aansluitende expositie van een kunstenaar. Daarbij faciliteren en ondersteunen we bedrijven bij het organiseren van bijeenkomsten, trainingen en jubilea.

Geuzenstaete beschikt over verschillende ruimtes, variërend van een vergaderkamer voor 2 personen tot een zaal voor 50 personen. Business lounge ‘De Beleving’ is een sfeervolle locatie, waar je terecht kunt voor klant-gesprekken, zakelijke lunches, borrels, jubilea of catering op maat. Je bent op werkdagen tijdens kantooruren altijd van harte welkom, om de mogelijkheden in ‘De Beleving’ te bekijken.

Voor de huidige maatregelen die de overheid genomen heeft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij alle noodzakelijke aanpassingen gedaan. Dit houdt in dat de tafelindeling is aangepast, er dagelijks extra schoonmaak plaatsvindt en er bij de entree voldoende desinfectiemiddelen staan voor de bezoekers.

Achter de schermen is en wordt er druk gewerkt aan een geheel vernieuwde evenementenkalender, afgestemd op de huidige tijd en maatregelen.

Informeer bij het secretariaat van dit evenement naar de laatste stand van zaken of bel met de receptie van Geuzenstaete Business Center:
+31 (0)181 – 47 04 44