fbpx

Even voorstellen…

Even voorstellen: Commercieel office assistent bij Geuzenstaete
Foto van Pauline

Hallo allemaal! Mag ik mezelf even voorstellen:

Vanaf 1 november 2020 tref je ondergetekende als nieuw (gemaskerd) gezicht aan bij de receptie. In een veelzijdige functie als Commercieel Office Assistent ben ik multi-inzetbaar en bied ik graag oplossingen voor vraagstukken. Ik kan bijvoorbeeld ondersteunen bij het opstellen van content voor social media. Ook zal ik me met een stukje marketing bezighouden.

Vanuit het secretariaat zal ik als gastvrouw ondersteuning bieden bij de diverse werkzaamheden en evenementen. Dat kan variëren van het gastvrij naar boven begeleiden van bezoek, het uitserveren van koffie of thee in vergaderruimtes, scannen van documenten of het opnemen van de telefoon bij afwezigheid.

Achtergrond en persoonlijkheid

In het kort over mijn achtergrond: na mijn secretariële opleiding aan de MEAO heb ik veel werkervaring opgedaan in diverse beroepen. Ik heb gewerkt als management- & marketing assistente, directie secretaresse, fotografe, designer en als receptioniste/gastvrouw.

Over mijn persoonlijke eigenschappen: ik ben een creatief denker en doener. Nieuwsgierig, onderzoekend, altijd aan het leren. Ik zorg er graag voor dat alles lekker op rolletjes loopt.

Enkele steekwoorden: sportief, fotografie, zeilen, Australië, Hellevoetsluis, Happy Family én hondje Blue.

Laten we binnenkort eens kennismaken. Ik heb er veel zin in om samen met Rhijn en Jan namens het secretariaat van Geuzenstaete te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Graag tot ziens!

Comments (1)

Hoop eens persoonlijk met je kennis te maken (ook met masker) maar wellicht zeker via email (zonder masker).
Wil (Vader van Dennis)

Leave a comment