fbpx
Scroll Top

Gezonde leefomgeving op kantoor

hoe tapijt bijdraAgT aan een gezonder leefklimaat

Geuzenstaete Tapijttegels
Wij hechten veel waarde aan een gezonde leefomgeving voor onze huurders en bezoekers. Centraal hierin staat een goed doordachte kantoorinrichting. Lees meer over onze bewuste keuze voor tapijttegels.

Bijdrage van onze leverancier

Het fraaie kantorencomplex Geuzenstaete in Brielle zocht dit jaar voor de vervanging van zijn tapijtvloeren een nieuwe passende oplossing. Het tapijt moest duurzaam zijn, het binnenklimaat ondersteunen en ook een luxe uitstraling hebben. Dick Sparreboom van Woning & Projectstoffering Sparreboom uit Schiedam nam de uitdaging aan en dook onder in de wereld van de tapijten en tapijttegels en kwam met een gedegen advies.

“Na alle eisen in een gesprek met de opdrachtgever te hebben geabsorbeerd ben ik bij meerdere fabrikanten gaan zoeken naar de juiste textuur en uitstraling. Daarnaast moest het product duurzaam zijn, zo groen mogelijk  geproduceerd worden en het binnenklimaat ondersteunen. Ik heb uiteindelijk een tapijttegel geadviseerd ter vervanging van de bestaande vaste vloerbedekking. Een tapijttegel is flexibeler qua vervanging en onderhoud. En de gekozen tapijttegel heeft toch de uitstraling van een kamerbreed tapijt.”

In samenspraak met de opdrachtgever viel de keuze op een product uit de range van Balsan Tapijt. De gerenommeerde Franse fabrikant heeft een nieuwe collectie uitgebracht genaamd French Couture. Deze collectie is er op kamerbreed en tegel en is speciaal gemaakt op een zgn. Colortech machine. “Deze machine kan grotere design maken en de gekozen kwaliteit Darius 910 heeft een fraai “handgeweven” effect, weet Sparreboom.

De tegel Darius 910 uit de French Couture collectie is geproduceerd van in de massa geverfd gerycycleerd Econyl®-garens. Daarnaast houdt de structuur van het garen het fijnstof aan de grond. “Deze tegel is groen geproduceerd, werkt mee aan het verbeteren van het binnenklimaat en heeft een tijdloze luxe uitstraling”, aldus Sparreboom. Het eindresultaat is verbluffend en tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. “Met recht een project om trots op te zijn”, besluit Sparreboom.

Voor meer informatie: Woning & Projectstoffering Sparreboom 

Leave a comment